1 - 1 / 8 tuloksesta

Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirja

Tuotenro: SFFLKFI
35,00


Käsikirja maailman parhaiden saunaelämysten luomiseen

Me suomalaiset tunnemme saunan. Suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen ja uniikki kokemus, joka edistää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Suomalaisen saunaelämyksen tieteellisesti tutkitut terveysvaikutukset, laadukkaat elementit ja monipuolisuus tekevät siitä loistavan liiketoimintakonseptin yleisille saunoille sekä myyntivaltin ja lisäpalvelun hotelleihin, kylpylöihin, kuntosaleille ja taloyhtiöihin.

Käsissäsi on ainutlaatuinen ja perusteellinen käsikirja suomalaisen saunaelämyksen rakentamisesta. Kirjan inspiroivat yritysartikkelit sekä yksityiskohtaiset vinkit ja ohjeet ohjaavat sekä uusien saunojen että olemassa olevien saunojen elämysten suunnittelussa. Käsikirja on saunapalveluntarjoajien ykköstyökalu saunaelämysten hiomisessa palveluksi, joka saa asiakkaat palaamaan yhä uudestaan ja uudestaan.

Sauna from Finland on suomalainen sauna-alan yritys- ja asiantuntijaverkosto, jonka tavoitteena on luoda maailman parhaita saunaelämyksiä ja edistää sauna-alan liikevaihtoa ja vientiä. Monialaisesta verkostosta löytyy kaikki, mitä aidon suomalaisen saunaelämyksen rakentamiseen tarvitaan. Sauna from Finlandin asiantuntijat konsultoivat saunapalveluiden tarjoajia elämysten kehittämisessä ja myöntävät kirjassa esiteltyjen laatukriteeristöjen täyttäville saunaelämyksille Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatteja, jotka kertovat asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja henkilökunnalle, että kyseinen saunaelämys kuuluu maailman parhaimmistoon.

Toimittaja ja kustantaja Sauna from Finland. Kieli: Suomi;Julkaistu 2020-03-18; ISBN 978-952-94-2898-4

Koko on 25,5 cm x 18 cm x 1,5 cm. 

www.saunafromfinland.fi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Sauna from Finland -yhteistyö
1 - 1 / 8 tuloksesta